09125261279

مقاله

۱۵ مهر ۱۴۰۲

ابعاد مهم طراحی کابینت آشپزخانه

چه در حال نقل مکان به یک آشپزخانه جدید باشید، چه در حال بازسازی آشپزخانه ای که دارید، درک ابعاد مهم در طراحی کابینت می تواند به شما کمک کند که آشپزخانه کارآمدتری داشته باشید.

کابینت آشپزخانه ظروف آشپزی را نگهداری می کنند، فضایی را برای آماده سازی و تمیز کردن در اختیار شما قرار می دهند و البته مکانی را نیز فراهم می کنند که بتوانید در آن غذا بپزید. وقتی کابینت آشپزخانه به طور برنامه ریزی شده طراحی شده باشد، طبیعتا آشپزخانه با کارایی بالا در اختیار خواهید داشت.

شما میتوانید مقاله طراحی کابینت و چند مشکل رایج آشپزخانه را بخوانید.

طراحی سه ناحیه اصلی آشپزخانه

در حالت ایده آل یخچال و کابینت کالاهای غذایی باید در نزدیکترین نقطه به ورودی آشپزخانه قرار داشته باشند. محل پخت و پز باید به سمت فضای غذاخوری قرار گیرد و سینک در بهترین حالت بین این دو قرار گیرد. این چیزی را ایجاد می کند که به آن مثلث کاری می گویند. البته هرکس ترجیحات شخصی خود را برای بهترین کارایی دارد، بنابراین این را یک راهنما در نظر بگیرید نه یک قانون.

طراحی سه ناحیه اصلی آشپزخانه

ابعاد مهم یخچال در طراحی کابینت

طراحان کابینت توصیه می کنند که یخچال در ورودی آشپزخانه قرار گیرد. یک کابینت قدی در یک طرف و یک کابینت زمینی به ابعاد (40 تا 60 سانتی متر) در طرف دیگر قرار گیرد. این سبک از طراحی کابینت به شما این امکان را می دهد که به راحتی اقلامی را که از فریزر و یخچال خارج شده اند را بچینید.

عرض یک یخچال معمولی حدود 90 سانتی متر است(این ابعاد بر اساس مدل یخچال ها متفاوت میباشد). مشکل اغلب در عمق یخچال است. در سال‌های اخیر، برخی از تولیدکنندگان آنها را بسیار عمیق‌تر از یک کابینت زمینی (60 سانتی‌متر) طراحی کرده‌اند. یخچال های با عمق 75 سانتی متر مناسب هستند اما اگر یخچال شما عمقی بیش از اینها دارد هنگام طراحی کابینت حتما به آن توجه کنید.

یکی دیگر از مواردی که باید به آن توجه کنید سمت باز شو درب یخچال است. همیشه جهت چرخش را بررسی کنید تا ببینید آیا با مانع مواجه می شود یا خیر.

ابعاد مهم یخچال در طراحی کابینت
طراحان کابینت توصیه می کنند که یخچال در ورودی آشپزخانه قرار گیرد.

سینک

در حالت ایده آل، در اطراف سینک کابینت  لیوان ها و ظروف روزمره به همراه ظروف زباله و ماشین ظرفشویی وجود خواهد داشت. فضایی در حدود 40 تا 90 سانتی متر را در یک یا هر دو طرف صفحه سینک خود بگذارید. مناطق آماده سازی بهتر است از سایر موارد دور نگه داشته شوند، زیرا همیشه کاسه ها، بشقاب ها و ظروف در آنجا قرار می گیرند. حداقل 90 سانتی‌متر فضای بی‌نظمی روی صفحه کابینت را برای آماده‌سازی در یک آشپزخانه کوچک در نظر بگیرید.

شما میتوانید مقاله سینک آشپزخانه را کجا باید گذاشت؟ را بخوانید.

ابعاد مهم سینک در طراحی کابینت
فضایی در حدود ۴۰ تا ۹۰ سانتی متر را در یک یا هر دو طرف صفحه سینک خود بگذارید.

اجاق گاز

در اطراف اجاق گاز، قابلمه ها، ماهیتابه ها و ظروف پخت و پز را در مجاورت اجاق گاز قرار دهید. در دو طرف اجاق گاز هم 50 تا 90 سانتی متر فضا برای خود بگذارید. چاشنی ها، ادویه ها و ظروف سرو غذا را در کشوها و کمدهای نزدیک گاز دهید نگه دارید.

ابعاد مهم اجاق گاز در طراحی کابینت
چاشنی ها، ادویه ها و ظروف سرو غذا را در کشوها و کابینت های نزدیک گاز دهید نگه دارید.

سایر ملاحظات ابعاد مهم در طراحی کابینت آشپزخانه

ابعاد مهم و اصولی در طراحی کابینت در آشپزخانه شما برای به دست آوردن بهترین استفاده از فضای شما مهم است.

شما میتوانید مقاله کابینت ایده آل و هشت گام برای تحقق آن را بخوانید.

ابعاد مهم کابینت زمینی و دیواری

کابینت دیواری داراری عمق استاندارد 30 تا 35 سانتی متر است. کابینت دیواری معمولاً 50 تا 60 سانتی متر بالاتر از صفحه کابینت زمینی قرار می گیرد و 70 تا 100 سانتی متر ارتفاع استاندارد آن است. در نظر بگیرید که میانگین حداکثر دسترسی شما به کابینت های دیواری 178 تا 203 سانتی متر بالاتر از کف است. کابینت هایی که در ارتفاع بالاتر از 180 سانتی متر قرار دارند احتمالاً باید با یک سکو قابل دسترسی باشند. کابینت های بالای 2 متر برای اکثر مردم کاربردی نیستند. با این حال، آنها ممکن است به عنوان انباری برای وسایل فصلی یا تزئینی عمل کنند، که با چهارپایه و نردبان قابل دسترسی هستند. ابعاد استاندارد برای کابینت زمینی 60 سانتی متر عمق و 90 سانتی متر ارتفاع است.

موضوع مهم دیگری که باید در نظر گرفت ورودی آشپزخانه است که نباید کمتر از 100 سانتی متر باشد.

کابینت زمینی و دیواری

در صورت نیاز به مشاوره تخصصی و رایگان میتوانید با شماره 77650164-021 تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *